Bronze del CPA Tona al Campionat de Catalunya de Xou

El conjunt de xou juvenil del CPA Tona va aconseguir, un any més, estar entre els millors del campionat de Catalunya de grups de patinatge artístic després d’assolir el bronze amb la peça “Viure al límit”. El primer classificat en aquesta prova va ser el CPA Olot que també es va imposar en grups grans i el segon va ser el Reus Deportiu igualment subcampió en grups grans.

Dels conjunts osonencs que s’havien classificat per disputar el català juvenil destaca també el CP Manlleu que va ser 8è amb “Energy” mentre que el CP Sta Eugènia va ser 13è amb “Alta tensió”. En grups grans destacar igualment el 3r lloc del CP El Masnou amb diverses patinadores osonenques. L’únic conjunt d’Osona que havia aconseguit la classificació per a grups grans va ser el CPA Roda de Ter.

En grups petits sèniors tot i que inicialment el CPA Tona i el CP Santa Eugènia es preveia disputarien el català, finalment no van poder fer-ho. A diferència del que havia succeït en les darreres edicions, on a més de les 4 places de cada territorial, Barcelona en tenia fins a 6 o inclús 8, en aquesta edició no en va tenir cap més. S’espera que de cara futures edicions s’ampliï la participació dels grups de Barcelona, com succeeix en altres disciplines, tenint en compte que amb diferencia es la territorial on hi ha més equips i de molt alt nivell.

La competició que va aplegar més de 3000 espectadors es va disputar en el Pavelló Olímpic de Reus.