Bronze pel CPA Tona en xou juvenil al Campionat de Barcelona de grups Xou

Cinquena posició pel grup de xou petit

El pavelló Municipal d’Esports Castell d’en Planes de Vic, s’ha omplert aquest cap de setmana amb el Campionat de Barcelona de grups xou de patinatge artístic, organitzat conjuntament pel CP Osona i la Territorial de Patinatge Artístic.

De la nombrosa participació d’Osona ha destacat, un any més, el conjunt juvenil del CPA Tona que per vuitena vegada consecutiva ha pujat al pòdium. Les noies del Tona, entrenades per Mireia Roca, han estat terceres molt a prop del primer i segon classificats, el CP Vilanova i el CPA El Masnou.

En sènior grups petits molt bona actuació del CPA Tona, CPA Santa Eugènia de Berga i AP Folgueroles, cinquè, sisè i setè, respectivament, tots ells classificats per disputar el Campionat de Catalunya que es farà d’aquí a quinze dies, també al pavelló municipal d’Esports Castell d’en Planes de Vic. En aquesta categoria el triomf ha estat pel CPA Sant Celoni diverses vegades pòdium europeu i mundial.

També s’han disputat les proves sènior grup grans i quartets, amb triomf pel CPA El Masnou i CP Parets, respectivament, ambdós també amb pòdiums internacionals.

The one that I wantAmb ulls de dona