Campionat de Barcelona de Grups Xou a Vic

El CPA Tona és el campió dels darrers quatre anys en categoria juvenil

Aquest cap de setmana, dissabte i diumenge tarda, el pavelló municipal d’esports “Castell d’en Planes de Vic” acollirà el Campionat de Barcelona de grups xou i quartets de patinatge artístic.

El CPA Tona participarà en les modalitats xou juvenil i xou sènior grups petits, proves en que l’any passat va ser primer i cinquè respectivament.

El patinatge artístic de grups xou és una de les disciplines més espectaculars d’aquest esport i que més creixement està experimentant en els darrers anys. Barcelona i Catalunya compten amb alguns dels millors grups d’Espanya i del món en aquesta modalitat que combina la imaginació en el disseny de la idea i coreografia la interpretació, coordinació, dificultat i velocitat del patinatge en grup.

D’entre els millors conjunts que hi participaran destaca el CP El Masnou subcampió del món 2014 en la categoria sènior de grups grans (amb diverses patinadores d’Osona) o el CP Sant Celoni campió de Catalunya en grups petits i a l’igual que el Masnou, amb molts pòdiums internacionals.

Molta participació de la Comarca d’Osona

A l’igual que en la passada edició Osona serà la comarca amb més grups participants en aquesta Campionat de Barcelona. Adjuntem els links amb la relació dels grups participants en les diferents proves i horaris.

Es preveu que el pavelló Castell d’en Planes acollirà una gran quantitat de públic aquests dos dies de competició.

En aquest enllaç hi podeu consultar els horaris del campionat.

En aquest enllaç hi podeu consultar els ordres de sortida.