CPA Tona, Campió de Barcelona en xou juvenil i 5è classificat en xou petit

El conjunt juvenil del CPA Tona va renovar ahir el títol de campió de Barcelona de Xou juvenil de patinatge artístic representant la peça “Five O’clock”. El subcampió va ser també un club osonenc, el CP Santa Eugènia, amb la peça “Sense sentits”. Ambdós conjunts van tenir una gran actuació i amb 81,6 i 79,5 es van mostrar molt superiors als 3rs classificats, el CP Vilanova, amb 72,2 punts. El CP Manlleu va ser quart. Globalment molt bon paper dels conjunts osonencs en aquesta categoria.

Les patinadores del CPA Tona, entrenades per Mireia Roca, que han assolit aquest triomf són, Cristina Guasch, Paula Leiva, Úrsula Márquez, Raquel Pelegrina, Anna Pujol, Neus Vila, Liliana Vilardell i Rut Vilardell.

Per altra part, el campionat de xou petit va estar dominat per el CP Sant Celoni, seguit del CP Vilanova. El nostre xou “Per un món millor” que s’estrenava en aquesta categoria finalment va aconseguir la cinquena plaça. La resta de grups osonencs van ser: CP Lluçanès, setè amb 69,30, CP Folgueroles, dotzè amb 64 punts, CP Osona, tretzè amb 62,80, CPA Roda de Ter, setzè amb 58,10 i CP Voltregà dissetè amb 55,20.

Les patinadores del CPA Tona del grup de xou petit, entrenades per Manel Pérez són, Meritxell Sànchez, Mireia Sirisi, Marta Peraire, Estel Claravalls, Judit Pelegrina, Íngrid Torres, Regina Vila, Laura Pérez, Silvia Casas, Júlia Quer, Anna Quer i Liliana Vilardell.

Els dos grups de xou han aconseguit la seva classificació per disputar el Campionat de Catalunya de Xous que es celebrarà al pavelló Barris Nord de Lleida, el dissabte, dia 1 de febrer.

Enhorabona campiones!!!!