CPA TONA, campió de Catalunya de xou juvenil per tercer any consecutiu

El grup sènior de xou petit és sisè amb un peu a l’estatal

CPA TONA al Campionat de Catalunya de Xou

El CPA Tona ha revalidat el títol de campió de Catalunya de patinatge artístic de xou en la categoria juvenil, imposant-se  amb claredat a tots els seus rivals. El conjunt entrenat per Mireia Roca va tornar sorprendre amb una execució tècnica molt correcta,  una coreografia original i un vestuari impactant.

 El grup senior del CPA Tona, que debutava en grups xou petits, va aconseguir una destacable sisena posició que li permetrà gairebé amb tota seguretat de participar en el Campionat d’Espanya a Santiago de Compostela. Les noies entrenades per Manel Pérez van millorar la puntuació aconseguida en el campionat territorial superant a grups que s’havien imposat a ells.

En la prova juvenil, amb la peça “Five O’clock” les patinadores del Tona van assolir una valoració rècord en aquesta competició, amb 86,50 punts i 3 puntuacions superiors a 9, força distanciades de les patinadores de la pedrera  del Reus (80,10) i Olot (79,20), dos dels millors clubs de Catalunya i del món. Els altres conjunts osonencs participants, CP Manlleu i CP Santa Eugènia van ser novens i desens respectivament. El CPA Tona de xou juvenil s’ha classificat directament per l’estatal que es disputarà a Vigo i tenen opcions de fer-ho el Manlleu i el Sta. Eugènia.

El grup sènior del CPA Tona va estar format per Silvia Casas,  Anna Cilleros, Estel Claravalls, Judit Pelegrina, Marta Peraire, Laura Pérez, Júlia Quer, Anna Quer, Meritxell Sànchez, Mireia Sirisi, Íngrid Torres, Regina Vila i Liliana Vilardell i el Juvenil per, Cristina Guasch, Paula Leiva, Úrsula Márquez, Raquel Pelegrina, Anna Pujol, Neus Vila, Liliana Vilardell i Rut Vilardell.

Enhorabona als dos grups i a continuar lluitant!