CPA TONA, campió de la Copa Internacional de patinatge de Xou a Itàlia

El CPA Tona ha aconseguit l’èxit més important la seva història en el patinatge artístic de grups, en assolir el primer lloc de la Copa Internacional de patinatge d’equips a Itàlia.

El conjunt osonenc amb la peça Runner Rabit va superar de nou el seu record de puntuació amb un 9,1 de mitjana i el jutge principal va valorar la presentació amb un 9,6. El segon classificat va ser el conjunt gallec AD. Fontiñas i el 3r, el conjunt italià Sincro Roller.

La Copa Internacional de patinatge artístic de grups, s’ha celebrat aquest cap de setmana a Riccione, a la costa de l’adriàtic, organitzada pel Pattinaggio Artistico Riccione conjuntament amb la C.e.r.s. i la F.I.H.P. Aquesta competició estava reservada als equips de Show que varen classificar-se entre els 5 primers de la competició estatal del seu país que no van aconseguir el passi a l’Europeu de Shows. Hi han participat més de 200 patinadors de diferents estats europeus, amb una majoria d’italians i espanyols però també d’Estònia, entre d’altres.

Un gran èxit del CPA Tona i del patinatge artístic osonenc de grups que per primera vegada assoleix un guardó internacional.

DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ

CPA TONA