CPA Tona Campió d’Espanya de xou juvenil amb autoritat

Disputarà el campionat Europeu a Itàlia.

CPA TONA, campió d'Espanya Xou juvenil VIGO 2013 PODIO SHOW JUVENIL, Campeonato de España 2013 en VIGOEl CPA Tona juvenil de patinatge artístic ha revalidat amb una important diferència de 4,2 punts sobre el segon classificat, el títol de campió d’Espanya de xou juvenil disputat aquest cap de setmana a Vigo, interpretant de forma impecable la peça “Camí d’esperança”.

Una vegada més ha superat conjunts que formen part de clubs de gran prestigi com Reus Deportiu, CP El Masnou i CPA Olot, entre d’altres i s’ha classificat per disputar l’europeu a Mòdena la primera setmana de maig.

En la fotografia adjunta d’esquerra a dreta a dalt, Manel Ruiz (Delegat de l’equip), Mireia Roca (entrenadora) i les patinadores Neus Vila, Liliana Vilardell, Anna Quer, Úrsula Márquez, Judit Pelegrina, Meritxell Pena, Rut Vilardell i Anna Pujol i a baix, Abril Ruiz, Mireia Pena, Paula Leiva i Estel Claravalls.

A més del CPA Tona (88,0) disputaran l’europeu, el segon i tercer classificats, Reus Deportiu (83,8) i Noain de Navarra (81,3). El CP Santa Eugènia va ser desena(72,9) i el CP Manlleu va assolir el lloc divuitè (60,9).

En Quartets el primer classificat va ser el Reus Deportiu, el segon el CPA Valladares de Galícia i tercer el CP El Masnou.

Enhorabona!!!!