CPA TONA, campió territorial a Vilanova i la Geltrú

El CPA Tona ha sumat un nou èxit en el seu palmarès en aconseguir el primer lloc en el Campionat de Barcelona de Show conjunts de patinatge artístic en vèncer en el Campionat de Barcelona en la categoria juvenil i aconseguir el subcampionat en la categoria sènior grups grans.

La competició s’ha disputat aquest cap de setmana al Pavelló Olímpic del Garraf a Vilanova i la Geltrú davant de més de 2000 espectadors.
En les fotografies apareixen les patinadores dels dos grups del CPA Tona amb els entrenadors del conjunt sènior, Jaume Pons i Omar Tejera i del conjunt juvenil, Mireia Roca.

En aquesta edició d’un total de 26 grups participants entre les 4 proves disputades, 8 van ser d’Osona. En juvenils: CPA Tona, CP Manlleu i CP Osona, en grups petits: CP Lluçanès, CP Osona i CPA Roda i en grups grans: CPA Tona i CP Santa Eugènia.

Malgrat que els altres grups d’Osona no van aconseguir pòdium varen tenir una molt bona actuació que rubrica el bon nivell que està assolint el patinatge de grups a Osona.

Grups juvenils
1.CPA Tona

2. Fundació Vilanova

3. CPA Sant Joan Despí
Grups grans
1. Patinatge el Masnou

2. CPA Tona

3. PA Malgrat de Mar

 

DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ CPA TONA