CPA Tona i CP Blanes, Campions de Catalunya

CPA TONA, campió de Catalunya 2013 Foto PelegrinaAhir es va celebrar al pavelló de Fontajau de Girona amb prop d’uns 2500 espectadors i una molt bona organització, la primera jornada del Campionat de Catalunya de patinatge artístic de grups en les modalitats de xou juvenils i xou sènior grups petits. Els títols, com la temporada passada, van ser pel CPA Tona en juvenil i PA Blanes en sènior grups petits.

El conjunt de Tona entrenat per Mireia Roca i Manel Pérez amb la peça “Camí d’esperança” es va imposar als seus rivals superant el registre de la passada edició amb 87,4 de puntuació i 3 valoracions de 9 per part del jutges. El segon classificat va ser el Reus Deportiu i el tercer la FPUEB Vilanova.

El conjunt osonenc guanyador d’aquesta edició està format per Estel Claravalls, Anna Quer, Paula Leiva, Mireia Pena, Meritxell Pena, Judit Pelegrina, Anna Pujol, Úrsula Marquez, Abril Ruiz, Neus Vila, Liliana Vilardell i Rut Vilardell.

De la participació d’Osona destacar també el 8è lloc en xou juvenil, del CP Santa Eugènia per davant de grups tant prestigiosos com el CPA Olot.

En xou sènior grups petits el PA Blanes amb la peça “Fes-me riure” s’ha imposat al CPA Sant Celoni i el tercer classificat ha estat la FPUEB Vilanova.

Avui diumenge a partir de les 16h es diputaran les proves de grup xou quartets i grup xou grans. Destacar la quantitat de conjunts participants i sobre tot l’alt nivell mostrat per la majoria d’ells, superior al d’edicions anteriors.