El CPA TONA, aconsegueix un tercer lloc històric a l’Europeu

Per primera vegada en la història del patinatge artístic de grups, un conjunt osonenc, el CPA Tona, assoleix un podi al Campionat d’Europa disputat a la ciutat esportiva de Blanes, en aconseguir un excel·lent tercer lloc en la prova de Show juvenil. Aquest èxit europeu se suma als assolits amb anterioritat, però a nivell individual, per Mònica Gimeno i Manel Pérez també formant part del CPA Tona. La peça, “Origami” entrenada i coreografiada per Mireia Roca, ha tornat enlluernar als espectadors provocant el deliri dels seguidors del CPA Tona que en un nombre molt important, encapçalats pel regidor d’esports, Miquel Espona, no s’han volgut perdre aquest europeu.
Aquest bronze és encara més important, si tenim en compte que la majoria de grups que han participat en aquest europeu, estan formats per patinadores juvenils de darrer any, mentre que en el CPA Tona totes continuaran a la categoria la temporada vinent i la majoria els hi resten més de dos anys com a juvenils. Són, Sílvia Casas, Estel Claravalls, Paula Leiva, Úrsula Márquez, Anna Pujol, Judit Pelegrina, Mireia Pena, Meritxell Pena, Abril Ruiz, Liliana Vilardell i Rut Vilardell.
La prova juvenil com la majoria de proves disputades, ha estat dominada pels conjunt italians que també s’han imposat en Show grups grans, superant al sis vegades campió del món, el CPA Olot, que ha estat tercer i a l’actual campió d’Espanya, el Reus Deportiu que ha sigut segon.
En juvenil el primer lloc ha sigut pel grup Italian Show que repeteix el triomf de l’any passat, en aquesta ocasió amb “The Garden of Vanities”, i el segon classificat ha sigut el també conjunt italià Division, amb “Cashmare Blend”.
En grups grans sèniors, or pel Royal Eagles amb “We have a Dream” i plata i bronze pel Reus Deportiu i CPA Olot amb “Carte Blanche” i “Alter Ego”, respectivament. En grups petits sèniors també victòria per un conjunt italià i segon lloc pel CP Blanes.