EL CPA TONA ARRASA A LA COPA INTERNACIONAL, A FRANÇA

El CPA Tona va tenir ahir diumenge, una actuació excepcional a Castres (França) aconseguint el primer lloc destacat en la Copa Internacional de patinatge artístic, en la modalitat de Show, grups grans sèniors.
Les puntuacions atorgades pels jutges al CPA Tona van ser excel·lents, especialment en l’apartat artístic, on van assolir valoracions entre 9,1 i 9,4. Els cincs Jutges internacionals van situar per unanimitat al CPA Tona, en primer lloc de la classificació. El segon grup del CPA Olot, també va tenir una bona actuació essent subcampió. Ambdós conjunts catalans van superar a dos dels grups que també estaven entre els favorits, el Pattinagio Vazzola d’Itàlia i el millor conjunt de França, Atlantique Roller Team. Els italians van ser tercers i els francesos quarts. El conjunt català del GEIEG de Girona va ser sisè.
La peça interpretada pel CPA Tona “Broken” va connectar des del principi amb el públic entregat amb  l’actuació del conjunt osonenc. Les patinadores protagonistes d’aquest èxit internacional han estat, Abril Ruiz, Laura Leal, Núria Jolis, Liliana Vilardell, Laura Font, Marina Gibaja, Marcia Machado, Mireia Roca, Íngrid Torres, Sílvia Casas, Núria Aumatell, Cristina Carbonell, Marta Peraire, Marta Carrasquer, Meritxell Sánchez, Gemma Font Marta Leal, Tània Machado, Estel Claravalls, Mireia Sirisi, Rut Vilardell i Judith Pelegrina.  La majoria d’aquestes patinadores ja havien guanyat la Copa internacional en 3 ocasions durant els darrers 4 anys.

 

 

JAUME PONS I OMAR TEJERA, MILLORS ENTRENADORS
A més de la prova de grups grans, durant el cap de setmana es van disputar també altres proves, com grups petits, grups juvenils, precisió i quartets sèniors i cadets, amb participació de patinadors-res de França, Espanya, Itàlia i Alemanya. La coreografia del  CPA Tona, ha estat premiada com la millor de la Copa Internacional i els seus tècnics, Jaume Pons i Omar Tejera, com els millors entrenadors.
Un altra conjunt català que també va fer pòdium va ser, el CP Llagostera, tercer en grups petits per darrera de CP Noain i Pattinaggio Vazzola.