El CPA Tona, Campió de Barcelona de Grups Xou

CPA TONA juvenil i sènior, campió i subcampió de Barcelona 2013. Foto Josep FontNou èxit del CPA Tona que ha assolit el campionat de Barcelona de patinatge artístic de grups en Show juvenil, repetint així el títol de la temporada passada. Les noies entrenades per Mireia Roca, s’han imposat de forma clara als seus rivals interpretant la peça “Camí d’esperança” i superant els registres de l’any anterior. En aquesta categoria juvenil bon quart lloc del Sta Eugènia, entrenat per Rosa Cortés i Meri Bruguera, que s’ha imposat a rivals de gran entitat com CP El Masnou o PA Sant Just, entre d’altres.

El grup sènior del CPA Tona ha estat també molt brillant a la pista del poliesportiu del Garraf de Vilanova i la Geltrú i amb la “La força del destí”, ha innovat i donat espectacle assolint el subcampionat de Show grans per darrera del CP El Masnou. Bon debut de Manel Pérez i Mireia Roca, que amb un grup de patinadores experimentades i amb algunes noves incorporacions, s’ha marcat l’objectiu de lluitar amb els millors amb un inici de competicions esperançador.

Osona ha estat la comarca amb més clubs participants, CPA Tona, CP Sta Eugènia, CP Manlleu, CP Osona, CPA Roda de Ter, AP Folgueroles, CP Lluçanès i CP Voltregà. El CP Manlleu ha sigut tercer en cadet i Judit Sánchez de Roda de Ter, ha assolit el primer lloc de Show quartets amb el CP El Masnou.

Per veure les classificacions, ho podeu fer al següent enllaç: http://www.fecapa.cat/sub_menu.asp?territorial=Barcelona&contingut=resultats&comite=patinatge%20art%EDstic

El proper esdeveniment és el Campionat de Catalunya que es celebrarà el cap de setmana del 9 i 10 de febrer al pavelló Fontajau de Girona.

CPA TONA, campió de Barcelona Show juvenil 2013. Foto Josep Font

CAP TONA sènior, subcampió de Barcelona 2013. Foto Josep Font