El CPA TONA, Subcampió del I Critèrium de Grups Xou

El conjunt de patinatge artístic de grups del CPA Tona amb la peça “Per llepar-se els dits”, ha assolit el segon lloc en el I Critèrium de Grups Xou iniciació, celebrat aquest cap de setmana a Sant Joan Despí.

Aquest grup, entrenat per Mireia Roca, està format per 12 patinadors/es que tenen l’objectiu d’introduir-se a la modalitat de xous i de poder-se incorporar, en un futur, en el grup juvenil del CPA Tona, actual campió d’Espanya i 3r d’Europa.

El CPA Tona tot i patinar amb els més joves patinadors/es dels clubs de la Territorial de Barcelona que van participar en aquest critèrium, va aconseguir una puntuació de 37,40 punts i es va quedar només a mig punt del primer classificat, el CPA Sant Joan Despí (37,90 punts).

Els patinadors/es que han aconseguit aquest subcampionat són, Raquel Alcaraz, Júlia Font, Berta Franquesa, Marina Galià, Ainhoa Garcia, Marta Mengíbar, Raquel Pelegrina, Arnau Pérez, Sara Pérez, Gina Pratsobrerroca, Noa Térmens i Sònia Veiga.

Els altres conjunts osonencs participants, el CPA Santa Eugènia de Berga i el CP Voltregà, van assolir el cinquè i vuitè lloc de la classificació amb 31,50 i 29,70 punts, respectivament.

En aquest enllaç hi podreu trobar la classificació.

Podeu veure les fotografies del campionat en aquesta galeria: (fotos de César Pérez i Marta Fotografia)