El CPA Tona, Subcampió d’Espanya a Vigo

Disputarà l’Europeu a Alemanya

L’equip del CPA Tona format per Laia Buch, Cristina Casanovas, Marina Galià, Cristina Guasch, Paula Leiva, Úrsula Márquez, Paula Panicello, Raquel Pelegrina, Anna Pujol, Sara Pérez, Júlia Velasco i Neus Vila han aconseguit un destacadíssim segon lloc en el V Campionat d’Espanya juvenil de grups per davant de conjunts molt potents com el CPA Olot, el Gondomar de Galícia, o el CP El Masnou, entre d’altres.

Per cinquè any consecutiu el conjunt entrenat per Mireia Roca ha aconseguit també la classificació per disputar el Campionat d’Europa que se celebrarà del 30 d’abril al 2 de maig a Bremerhaven (Alemanya). En aquestes cinc edicions disputades del campionat estatal juvenil, el CPA Tona ha assolit 2 medalles d’or i 3 d’argent, essent, juntament amb el prestigiós Reus Deportiu, el club més guardonat.

En aquesta ocasió el CPA Tona va presentar la peça “viure al límit” que segons els experts destaca per la velocitat en l’execució dels passos i la interpretació dels seus components.

El CPA Tona en Xou Petit, quart a la Copa de d’Espanya

Per la seva banda, el grup sènior del CPA Tona es va quedar a un pas de fer pòdium en la modalitat de grups petits en la Copa d’Espanya disputada també a Vigo, en assolir la quarta posició. Les noies entrenades per Manel Pérez van fer una bona representació de la peça “Tu ets l’artista” assolint valoracions molt properes a les dels guanyadors.

El conjunt campió d’aquesta Copa d’Espanya en grups petits va ser el CPA Valladares de Galícia.

Enhorabona noies!

Osona.com

Faro de Vigo

R.F.E.P.

Fecapa.cat