El CPA TONA, Subcampió d’Espanya en xou juvenil

Va aconseguir més punts que el primer, Reus Deportiu, campió per whites

El conjunt juvenil del CPA Tona, va assolir el subcampionat d’Espanya a Vigo i la classificació per disputar, per 4t any consecutiu, el campionat d’Europa que se celebrarà el darrer cap de setmana d’abril a Holanda.

Les patinadores, Cristina Guasch, Paula Leiva, Úrsula Márquez, Raquel Pelegrina, Anna Pujol, Neus Vila, Liliana Vilardell i Rut Vilardell, entrenades per Mireia Roca, van estar a un pas de renovar el títol assolit l’any passat, però malgrat tenir una millor puntuació (89,40 punts), que el Reus Deportiu (88,90 punts) van ser superades de forma molt ajustada per whites.

Els tres conjunts classificats per l’europeu, Reus Deportiu, CPA Tona i CPA Olot van ratllar a gran nivell i ben segur que intensificaran la seva preparació per estar entre els millors d’Europa.

Els altres dos conjunts osonencs, CP Santa Eugènia i CP Manlleu també van tenir una bona actuació assolint el 8è i 12è lloc, respectivament.

Adjuntem fotografia del CPA Tona a Vigo, amb les patinadores protagonistes, la delegada del Tona Núria Sánchez i l’entrenador, Manel Pérez.


Podeu veure les classificacions al següent enllaç:
http://www.fep.es/website/comp_pa_eventos_doc.asp?id=267&modalidad=16

 

Felicitats, noies!