El Xou Gran del CPA TONA participarà a la I Copa de les Nacions

A partir d’aquest divendres  es celebrarà a Girona la primera edició de la Copa de les Nacions de patinatge artístic en la modalitat de Grups Show i Precisió, una competició que es disputarà els anys que el campionat del Món tingui lloc fora d’Europa i que reunirà als millors grups de patinatge artístic del món.

Osona hi serà representada pel  grup sènior de xou que tan bones actuacions ha tingut en els darrers  anys a la Copa internacional aconseguint 3 títols i també al campionat d’Espanya  on ha assolit el 4t lloc en cinc ocasions per darrera dels millors conjunts del món com el CPA Olot que també participarà en aquesta Copa de les Nacions, després de hagi assolit per setena vegada el títol de campió mundial, aquest any 2013, a Taipei.

Aquesta primera edició tindrà lloc els dies 6 i 7 de desembre al Pavelló de Fontajau, un esplèndid escenari que ja ha acollit moltes cites de patinatge artístic i que sempre frega el ple.

Per obtenir tota la informació sobre aquesta competició, podeu clicar en aquest enllaç: http://www.copadelesnacions.com/website/index.php

Molta sort, LA FORÇA DEL DESTÍ!!!