El xou juvenil del CPA Tona, bronze a l’Europeu

PÒDIUM CPA TONA Europeu 2013 CPA TONA Bronze a l'Europeu 2013El CPA Tona ha tornat ha triomfar en el campionat d’Europa juvenil de patinatge artístic de grups, igualant el tercer lloc de l’any passat però millorant de forma substancial la puntuació, amb 4 notes de 9, una de 9,4 i una de 9,5.
Com en la passada edició només s’ha vist superat per dos conjunts italians que a més de jugar a casa -la competició s’ha celebrat a Mòdena- han exhibit tota mena de recursos materials i humans.
Les noies entrenades per, Mireia Roca i Manel Pérez, que han protagonitzat aquest nou èxit són, Estel Claravalls, Paula Leiva, Úrsula Márquez, Judit Pelegrina, Meritxell Pena, Mireia Pena, Anna Pujol, Anna Quer, Abril Ruiz, Neus Vila, Liliana Vilardell i Rut Vilardell.
La peça que han representat, “Camí d’Esperança”, que ha anat superant de forma continuada tots els registres, és un cant i un homenatge a les persones que pateixen càncer.
Els dos primers classificats han estat els conjunts italians, Mottense i Bassano New Skate, respectivament. Meritòria quarta posició pel també conjunt català Reus Deportiu, subcampió d’Espanya per darrera del campió, el CPA Tona.

Menció a part mereix el CPA Olot, que en grups grans sèniors ha aconseguit el campionat d’Europa, amb una interpretació pràcticament perfecte que ha posat d’empeus el magnífic Palazzo dello sport Palapanini de Modena.