Extraordinària actuació del CPA TONA a l’estatal i 4t lloc final

Un any més i són quatre consecutius que el CPA Tona aconsegueix un quart lloc en el Campionat d’Espanya de grups grans sèniors de patinatge artístic, en la competició que ha finalitzat aquesta nit a Alcoi.

Les patinadores del CPA Tona, entrenades per Jaume Pons i Omar Tejera, han tingut una extraordinària actuació, amb rècord de puntuació amb cinc notes superiors a 9 i unes valoracions dignes dels millors conjunts del món de l’especialitat. De fet en aquesta ocasió les experimentades patinadores del CPA Tona, s’han quedat molt a prop dels tercers en puntuació i un cop més a les portes del pòdium.

Donat l’alt nivell del patinatge a Espanya (principalment gràcies als conjunts catalans) no es descarta que es faci la petició que el nombre d’equips participants de l’estat espanyol pugui ser superior a 3 com ha succeït fins ara.

Una vegada més el campió ha sigut l’estratosfèric conjunt del CP Olot, amb una valoració molt propera a la mitjana de 10, seguit molt de prop del Reus Esportiu i el 3r lloc l’ha ocupat el CP El Masnou.

Els conjunts que s’han classificat en la cinquena posició i següents han quedat a força distància en valoració dels 4 primers classificats, malgrat que el nivell exhibit pel CP Bescanó i CPA Girona, 5è i 6è, també ha estat molt bo.

Classificacions en els 8 primers llocs (d’entre els 16 millors equips d’Espanya participants)
1. CP Olot (Superstició) 97,68

2. Reus Deportiu (Rebel·la’t) 96,70

3. CP El Masnou (Corrents plàstiques) 91,90

4. CPA Tona (La senyora show i el senyor obligatori) 89,80

5. CP Bescanó (Lliscant sobre el gel) 85,90

6. CPA Girona (l’últim repunt) 83,80

7. Valladares PA (Galícia) ( Cosmos) 79,70

8. CP Anfora (Galícia) (De mito a realidad) 75,80

 

DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ

CPA TONA