Girona acull el Campionat Català de Grups Xou amb molta participació osonenca. El CPA Tona entre els favorits

CPA TONA juvenil i sènior, campió i subcampió de Barcelona 2013. Foto Josep FontAmb més de 3000 entrades venudes, el campionat de Catalunya de Grups Xou donarà el tret de sortida a la temporada 2013 de patinatge artístic. El magnífic pavelló de Fontajau (Girona) serà l’escenari els dies 9 i 10 de febrer d’aquest esdeveniment.

Osona serà una de les comarques amb més conjunts participants destacant la participació dels dos conjunts del CPA Tona, el juvenil i el sènior grups grans, primer i segon del campionat de Barcelona, respectivament. Ambdós lluitaran per continuar entre els millors i sobretot per aconseguir la classificació per l’estatal.

Camí Mendoza, presidenta del Comitè Català de Patinatge Artístic es mostrava molt satisfeta per la progressió d’aquesta modalitat. “ Enguany hi participaran 660 patinadors vinguts d’arreu de Catalunya. “No només ens consolidem quantitativament, sinó que la qualitat del nivell tècnic i coreogràfic, cada any és millor”.

Dissabte competiran els grups categoria juvenil, (amb l’actuació de la nostra coreografia “Camí d’esperança”) i els grups categoria petits, a partir de les 16,30h fins les 21h

Diumenge competiran els grups categoria quartet i els grups categoria grans (amb la nostra coreografia “La força del destí”), a partir de les 16,00h fins les 20h.

Podeu trobar tota la informació del campionat clicant AQUI.