Gran homenatge a Manel Pérez

Amb motiu del comiat com a patinador de Manel Pérez (CPA Tona), aquest divendres es va fer al pavelló municipal d’esports de Tona un sentit i multitudinari homenatge a un dels millors esportistes osonencs dels darreres anys.

Les lesions en gran mesura han estat la causa principal de la retirada als seus 26 anys com a patinador però no com entrenador, tasca a la que continuarà aportant tota la seva experiència.

Manel Pérez en el món del patinatge pràcticament ho guanyat tot tant a nivell català com estatal i internacional i ha estat i és un referent per tots els joves patinadors i patinadores.

L’acte que va coincidir amb el Festival de Nadal del CPA Tona, va tenir una durada de més de dues hores i va omplir el pavelló municipal d’esports de Tona d’afeccionats i també de molts patinadors i patinadores i tècnics vinguts de diferents llocs que van voler fer costat a Manel Pérez. Igualment hi van ser presents l’alcalde de Tona, Josep Salom, el regidor d’Esports, Miquel Espona i tots els presidents del CPA Tona des de la seva fundació.

Durant les diferents actuacions, joves patinadors del club van escenificar alguns dels discs originals i vestuari amb que Manel Pérez havia aconseguit èxits internacionals. També es van anar projectant en una pantalla, imatges dels seves més destacades actuacions i emotives fotografies de la seva trajectòria.

Al final de l’acte, Manel Pérez, va rebre multitud d’obsequis tant per part de l’Ajuntament de Tona, com del club i moltes persones vinculades amb la seva trajectòria com la seva entrenadora Cristina Gibaja, essent especialment emotiu l’obsequi per part dels seus pares de les dues primeres botes amb les que va començar a patinar als 4 anys.