Grup gran de xou, 4rt al campionat d’Espanya a Madrid

Per cinquè any consecutiu el CPA Tona, entrenat per Jaume Pons i Omar Tejera, s’ha proclamat 4t classificat del XI Campionat d’Espanya sènior de patinatge artístic en la modalitat de Xou, en grups grans, celebrat aquest cap de setmana a Alcobendas. Un cop més ha superat els registres de l’anterior edició, amb una mitjana propera a l’excel·lència (8,8) i de nou ha estat a punt de fer pòdium.

Amb aquest quart lloc es queda a les portes de l’europeu, però si que aconsegueix la classificació per la Copa Internacional que ha guanyat ja en 3 ocasions, la darrera l’any passat a Arnas (França).

L’actuació del CPA Tona amb la seva peça “trencada” va destacar un cop més per la dificultat del patinatge però introduint també forces elements d’espectacularitat especialment al tram final de la representació.

El CP Osona, entrenat per Judit Sánchez, Rosa Cortés i Carme Coll, que debutava en un Campionat d’Espanya va tenir una bona actuació assolint el 13è lloc i una mitjana de 6,8.

La progressió d’aquesta disciplina del patinatge artístic es posa de manifest per l’interès que desperta entre el públic de manera que el Pavelló d’Esports d’Alcobendas es va quedar petit i moltes persones no van poder veure la competició en directe. En aquesta ocasió el triomf ha estat pel CP Reus que s’ha imposat ajustadament al CP Olot, ambdós juntament amb el Masnou i alguns conjunts italians i sud-americans són els dominador d’aquesta prova a nivell mundial des de la seva creació fa prop més de 10 anys.

DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ CPA TONA