Grup xou juvenil campió d’Espanya a Vigo

El conjunt de Show de patinatge artístic del CPA Tona s’ha proclamat campió d’Espanya juvenil en la competició disputada aquest cap de setmana a Vigo. Aquesta és la primera vegada en la història d’aquest club osonenc que aconsegueix un títol estatal de grups.

La peça “Papiroflexia”, coreografiada i entrenada per Mireia Roca, ha superat el subcampionat assolit l’any passat amb “Sense invitació” i s’ha imposat a conjunts de gran prestigi en el món del patinatge com el Reus Esportiu, campió de la passada edició i actual campió d’Espanya sènior de Show grans.
L’equip del CPA Tona que ha fet història està format per, Sílvia Casas, Estel Claravalls, Paula Leiva, Úrsula Márquez, Anna Pujol, Judit Pelegrina, Mireia Pena, Meritxell Pena, Abril Ruiz, Liliana Vilardell i Rut Vilardell.
El president del CPA Tona, Manel Gibaja, es mostrava molt satisfet per aquest nou èxit de l’entitat, un referent en el patinatge especialment de base.

L’altra conjunt osonenc participant, el CP Santa Eugènia, entrenat per Rosa Cortés i M. Àngels Bruguera, ha tingut una bona actuació en el seu debut en un estatal, essent 13è classificat.
Amb aquest triomf el CPA Tona assoleix aquest any 2012 el triplet, després de ser campió de Barcelona a Vic, campió de Catalunya a Vilanova i la Geltrú i ara campió d’aquesta segona edició del Campionat d’Espanya a Vigo. A finals d’abril li espera un altra repte, el campionat d’Europa que se celebrarà a Blanes. L’objectiu de les tonenques serà superar el quart lloc de l’any passat i fer pòdium, la qual cosa és molt difícil donada la qualitat de diferents conjunts europeus i especialment els italians que van ocupar els tres primers llocs.
Us passem el link amb les classificacions: http://www.fep.es/admin/events/docs/Artistico3048.pdf