Històrica classificació del CPA TONA per disputar l’Europeu de grups juvenil

Subcampió d’Espanya de grups a Vigo.

El CPA Tona ha aconseguit per primera vegada, després de més de 10 anys competint en la modalitat de grups de patinatge artístic, la seva classificació per disputar un Campionat d’Europa. Aquestes fites ja s’havien assolit des de fa temps en individual i posteriorment en parelles de dansa i ara Tona ja competirà en l’Europeu, d’una de les modalitats més en alça.

L’equip juvenil, entrenat per Mireia Roca i Omar Tejera, ha aconseguit el subcampionat d’Espanya en la modalitat de grups, en la I Copa d’Espanya celebrada aquest cap de setmana a Vigo. A destacar que el CPA Tona ha pogut superar conjunts de clubs amb molt potencial com el CP Olot que ha sigut quart, Fundació Vilanova, tercer, o el AD Noain de Navarra que ha estat sisè.

Aquest important èxit permetrà al CPA Tona de disputar el Campionat d’Europa que se celebrarà del 4 al 7 de maig a Oporto. Recordem que el grup sènior del CPA Tona, per molt poc, no va aconseguir aquesta classificació ja que va ser 4t d’Espanya però si podrà disputar la Copa Internacional que es farà a Lyon del 13 al 15 de maig.

Classificació: (en els 3 primers llocs classificatoris per l’Europeu)
Reus Deportiu (Just do it) 82,20
CPA TONA (Sense invitació) 81,50
Fundació Vilanova (Joc de rol: objectiu i estratègia) 79,60