Homenatge del CPA TONA a Omar Tejera i Jaume Pons

En Festival de patinatge del CPA Tona celebrat el passat diumenge, dia 8 de juliol, que una vegada més va omplir el pavelló d’Esports, va ser especial i molt emotiu.

El club sencer va retre un merescudíssim homenatge a dos dels entrenadors de referència de l’entitat, Omar Tejera i Jaume Pons. El primer es va incorporar al 2000 i el segon al 2005, durant aquests 12 i 7 anys respectivament, han situat al CPA Tona entre els millors clubs d’Espanya en la modalitat de Show, aportant els seus coneixements, de prestigi internacional, en dansa, coreografia i patinatge de grups però també individual.

Els 3 presidents del CPA Tona que durant aquesta etapa han dirigit el club, Santi Leal, Joan Badia i el president actual Manel Gibaja, van ser presents, a l’igual que una bona representació de les patinadores i patinadors que Omar i Jaume, han entrenat durant aquest important període de l’entitat.
Per motius professionals no podran seguir vinculats al club i en la direcció del grup gran de Show prendran el relleu dos dels seus alumnes, Manel Pérez i Mireia Roca.

El Festival dirigit per la Directora Tècnica del CPA Tona, Cristina Gijaba va ser espectacular i un molt bon reflex del nivell assolit per l’entitat amb actuacions dels més de 100 patinadors i patinadores, destacant les representacions del grup gran i juvenil, que amb un muntatge coreogràfic molt original, van fer un recopilatori de totes les peces de la història del patinatge de grups a Tona.

Les patinadores del grup juvenil van voler aprofitar també aquest festival per fer un reconeixement a la seva entrenadora Mireia Roca, amb la qual han aconseguit aquest any de ser campiones de Barcelona, Catalunya i Espanya i terceres d’Europa.