Ivan Dot i Marina Gibaja, Campions d’Espanya

Participaran en el seu primer mundial

Els patinadors del CPA Tona, Marina Gibaja i Ivan Dot, entrenats per Miquel Quintana, van tenir una excel·lent actuació en el Campionat d’Espanya sènior de patinatge artístic, assolint la medalla d’or en la modalitat de parelles de dansa per davant de la parella de la Federació Gallega, Raquel Rodríguez i Alberto Artigas.
En la competició, disputada a Coslada (Madrid) aquest passat cap de setmana, Marina i Ivan després d’una primera dansa obligatòria “Castle March” on van estar per sota les seves possibilitats, van realitzar una molt bona segona dansa obligatòria, “Italian Foxtrot”, i des de llavors, es van anar creixent en la competició.
Dissabte al matí, en la dansa original, van patinar a ritme de polca i vals i a la tarda, quasi tancant la competició, van efectuar la dansa lliure, composada expressament per l’ocasió per Alex Blasco de la Torre, exempta d’errors, que els va permetre assolir la primera posició final.
Ambdós patinadors, juntament amb l’entrenador, Miquel Quintana i el preparador físic, Àlex Capdevila, estan molt satisfets de la feina realitzada.

Ara, després d’uns dies de descans, els tocarà treballar de valent. A mitjans d’agost marxaran una setmana a Itàlia per intensificar la seva preparació de cara l’Europeu que es celebrarà a principis de Setembre a Roccaraso (Itàlia).

A més de participar a l’Europeu, per primera vegada han estat seleccionats per la FEP per participar també en el Campionat del Món que es celebrarà a l’octubre a Reus. Després de 6 participacions consecutives a la màxima competició Europea, els hi arriba l’oportunitat de poder competir amb les millors parelles del planeta, una fita a l’abast de molts pocs esportistes. Es dóna la casualitat que el seu entrenador, Miquel Quintana, va competir el 1997 ja a Reus en el Mundial que es va celebrar en aquell moment i també en la modalitat de parelles de dansa.

Enhorabona parella!!!