Ivan Dot i Marina Gibaja, convocats per disputar l’Europeu de patinatge

Marina Gibaja i Ivan Dot del CPA Tona, entrenats per Miquel Quintana, han estat seleccionats per la Federació Espanyola per participar en el Campionat Europeu júnior de patinatge artístic, en la modalitat de parelles de dansa. La competició es disputarà del 19 al 24 de setembre a Regio Calabria (Itàlia).

Els criteris de selecció en aquesta ocasió han estat molt restrictius però Dot i Gibaja han aconseguit la classificació gràcies a la molt bona puntuació atorgada pels jutges en el Campionat d’Espanya que es va disputar a Llagostera. Des de que es van iniciar en aquesta modalitat, entrenats per Miquel Quintana, la seva progressió ha estat constant i han assolit amb solvència els requeriments per a poder participar en un europeu.

La selecció espanyola júnior per aquest europeu només està formada per 5 patinadors, tots catalans.

Manel Pérez no participarà a la prova sènior d’aquest europeu ja que s’ha classificat directament per disputar el mundial que es farà del 14 al 27 de novembre a Brasilia (Brasil).

Adjuntem fotografia d’Ivan Dot i Marina Gibaja, campions d’Espanya 2011 de parelles de dansa a Llagostera, amb el seu entrenador Miquel Quintana.

DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ
CPA TONA