Manel Pérez, subcampió d’Espanya sénior

La Federació espanyola de patinatge li va lliurar la medalla olímpica.

Tot i ser dubte fins a la darrera hora per una lesió de genoll i turmell que arrossega durant bona part de la temporada (ja no va poder participar al campionat de Catalunya disputat el passat mes de juny), Manel Pérez ha demostrat a Sant Feliu de Codines que és un dels millors especialistes en qualitat tècnica i d’estil i va aconseguir la plata en la modalitat de lliure i l’or en figures obligatòries, en el Campionat d’Espanya sènior de patinatge artístic.

El patinador del CPA Tona, entrenat per Cristina Gibaja, va quallar una gran actuació amb una valoració mitjana de 9,5 en el programa llarg on només va cometre una errada en la darrera pirueta. Pérez va realitzar un exercici molt complet i de gran dificultat malgrat els seus problemes físics.

La competició va tenir més nivell que mai, especialment entre els cinc millors classificats, i el campió va ser Carles Gasset del CP Parets.

En el decurs d’aquest campionat, la Federació Espanyola de patinatge va distingir Manel Pérez amb la medalla olímpica pels mèrits acumulats en la seva trajectòria esportiva, recordem que és l’actual campió d’Europa sènior. El guardó li va lliurar el mateix president de la Federació Espanyola, Carmelo Paniagua.

Classificacions:
http://www.fep.es/website/comp_pa_eventos_doc.asp?id=213&modalidad=16

DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ CPA TONA