Participem a la Marató de Sang

Benvolgut/da,

Sota l’eslògan “Comparteix la teva sang!”, Tona torna a acollir la Marató de donació de sang. Edició rere edició hem pogut veure com actuacions, activitats, espai infantil, i molts obsequis i sorpreses ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.

La Marató de Tona tindrà lloc el proper divendres 21 de març de 2014, de 10 a 14h i de 16 a 21h, a la Sala Polivalent La Canal.

Posarem el màxim de facilitats i viurem la Marató en un ambient festiu, amb tota mena d’activitats, actuacions, sorteigs i regals, espai infantil, un refrigeri especial, etc. Hem buscat un espai cèntric, i comptarem amb un ampli desplegament de mitjans per fer palesa la importància de la Marató.

La Marató és una oportunitat per fer un gest altruista d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

Amb aquesta carta, tan el Banc de Sang i Teixits com l’Ajuntament de Tona i l’Associació de Donants de Sang d’Osona, amb la col·laboració del Club Patinatge Tona, us volem animar a participar-hi, ja sigui donant sang, fent difusió a tots els vostres socis, amics i familiars o proposant alguna activitat.

Si necessiteu més informació, podeu adreçar-vos a Josep Ma Planella al telèfon 93 805 00 68 o a jmplanella@nadark.com.

El nostre club hi participarà mitjançant les nostres patinadores més petites que ens deleitaran amb una actuació de dansa,  a les 18:45h.

 

Us animem a tothom a participar-hi!


Arxivat a Club, Notícies
18 marzo de 2014, actualitzat fa 5 años