Tres pòdiums del CPA Tona en el Trofeu de Barcelona i al Trofeu de Tardor de Celrà

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Pavelló Municipal d’Horta la final del Trofeu de Barcelona-2012. Una vegada més les patinadores del CPA Tona han tingut una excel·lent actuació. Mireia Cilleros i Carla Casas han assolit el primer i el tercer lloc en la modalitat de lliure aleví i Anna Cilleros ha sigut subcampiona en lliure juvenil. Per la seva banda, Mireia Pena ha aconseguit el 8è lloc en lliure Infantil i Anna Pujol ha estat sisena en lliure Cadet.

Les tres patinadores del pòdium accedeixen a la Copa Catalana de lliure que es celebrarà el proper dia 24 de novembre, al Pavelló Municipal de Cerdanyola del Vallès.

Així mateix, en el Trofeu de Tardor d’iniciació de Celrà 2012 celebrat el passat dia 11, els patinadors d’iniciació del CPA Tona van aconseguir tres pòdium més, Arnau Pérez, 1r classificat en Iniciació C1, Sara Pérez, 2a classificada en iniciació B1 i Noa Térmens, 3a classificada en Iniciació B. La resta de patinadores que hi van participar, tot i no aconseguir pujar al pòdium també van aconseguir molt bons resultats.