Vuit clubs osonencs, al Campionat de Barcelona de Grups Xou a Vilanova i la Geltrú

EL CPA TONA competirà en xou juvenil i xou petit.

Osona serà la comarca amb més equips participants en el Campionat de Barcelona de Grups Xou de patinatge artístic, que se celebrarà el proper cap de setmana, 18 i 19 de gener al pavelló municipal d’esports de Vilanova i la Geltrú.

El CPA Tona participarà per primera vegada en la modalitat de xou petit ja que ens els darrers anys ho havia fet el grup de xou gran. En la passada edició va ser subcampió en xou gran i en aquesta ocasió lluitarà per un lloc en el podi en el seu debut en xou petit.

En la categoria de xou juvenil el CPA Tona, l’any passat va ser campió de Barcelona i en aquesta ocasió, amb un conjunt renovat, lluitarà també per un lloc en el pòdium.

D’Osona hi participaran en Xou juvenil: CPA Tona, CP Manlleu i CP Sta Eugènia, en Xou grups petits: CPA Tona, CP Lluçanès, CP Osona, APA Folgueroles i CP Voltregà i en Xou grups grans, el CPA Roda de Ter.

En aquest link hi trobareu les inscripcions als diferents grups: http://www.fecapa.cat/continguts/competicions_20131231_3748/INSCRIPCIONS%20XOUS.pdf

Adjuntem fotografia dels xou juvenil i gran del CPA Tona, campió i subcampió de Barcelona 2013.