CPA TONA, subcampió de Barcelona de Xou Juvenil

CP Santa Eugènia i CPA Roda, tercers

El campionat de Barcelona de grups xou i quartets de patinatge artístic disputat al Pavelló Municipal d’Esports Castell d’en Planes de Vic, va ser un èxit esportiu pels conjunts osonencs i un èxit també de públic que pràcticament va omplir el poliesportiu vigatà els dos dies de competició.

El CPA Tona de nou va aconseguir estar entre els millors, amb un subcampionat en la prova de xou juvenil per darrera del CP El Masnou. En aquesta prova juvenil, destacada actuació del CP Santa Eugènia de Berga, tercer classificat i del CP Manlleu, quart classificat.

En sènior grups grans, el CPA Roda de Ter va ser tercer, en una prova que va dominar l’actual subcampió del món, el CP El Masnou, que compte amb algunes patinadores osonenques.

El CPA TONA, cinquè classificat en Xou Petit

En sènior grups petits el CPA Tona, va revalidar el cinquè lloc de la passada edició aconseguint de nou la seva classificació per participar en el Campionat de Catalunya que es farà d’aquí a quinze dies a Reus. El CP Santa Eugènia va ser sisè. La prova la va guanyar el CP Sant Celoni.

A destacar també la molt bona organització del CP Osona en col·laboració amb la Federació de Patinatge.

En aquest enllaç hi ha les classificacions de totes les proves amb informació del lloc ocupat per la resta de conjunts osonencs.

Enhorabona a tots!

Diaris:

MesOsona.cat

Osona.com